Senior Architect

Van Bergen Kolpa Architects zoekt per direct een getalenteerde Architect met universitair opleidingsniveau en voldoende werkervaring. Samen met enthousiaste collega?s werk je aan mooie, duurzame steden en gebouwen.

Het bureau is midden in het levendige centrum van Rotterdam gevestigd. We werken internationaal met opdrachtgevers aan de realisatie van innovatieve projecten als een nieuwe Tuinstad, een Gezinstoren en een Voedselgebouw.

De werkzaamheden bestaan uit ontwerp-, en modelleer werkzaamheden van voorlopig ontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Tevens communiceer je zelfstandig met opdrachtgevers, adviseurs en aannemers in samenspraak met de projectarchitect. Ervaring met woningbouw in hoog- en laagbouw en utiliteitsbouw is van essentieel belang. Het bureau werkt uitsluitend met tekensoftware REVIT en Vectorworks 2d/3d. Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van het bouwbesluit en minimaal vijf jaar werkervaring zijn vereist.

Heb jij affiniteit met de werkwijze en aandachtsveld van het bureau en interesse in bovenstaande vacature? Stuur een gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en samenvattende digitale portfolio naar post@vanbergenkolpa.nl


Medior Architect

Van Bergen Kolpa Architects zoekt per direct een getalenteerde architect met universitair opleidingsniveau en voldoende werkervaring om samen met enthousiaste collegas te werken aan mooie, duurzame steden en gebouwen.

Het bureau is midden in het levendige centrum van Rotterdam gevestigd en werkt internationaal met opdrachtgevers, stakeholders en innovators die duurzame gebouwen en steden ambieren, voor nu en in de toekomst zoals een nieuwe Tuinstad, een Gezinstoren en een Voedselgebouw.

De werkzaamheden bestaan uit ontwerp-, en modelleer werkzaamheden van voorlopig ontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Tevens communiceer je met opdrachtgevers, adviseurs en aannemers onder begeleiding van de projectarchitect. Ervaring met woningbouw in hoog- en laagbouw en utiliteitsbouw is van essentieel belang. Het bureau werkt uitsluitend met tekensoftware REVIT en Vectorworks 2d/3d. Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van het bouwbesluit en minimaal twee tot vijf jaar werkervaring zijn vereist.

Heb jij affiniteit met de werkwijze en aandachtsveld van het bureau en interesse in bovenstaande vacature? Stuur een gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en samenvattende digitale portfolio naar post@vanbergenkolpa.nl


BIM modelleur

Van Bergen Kolpa Architects zoekt per direct een getalenteerde bouwkundig tekenaar met HBO of academisch opleidingsniveau en voldoende werkervaring voor bouwprojecten in binnen- en buitenland als de nieuwe Green Garden City (Hortus Floriade), Family Scraper (Maasbode Rotterdam) en Vertical Farm (Beijing en Belgi?).

De werkzaamheden bestaan uit teken- en BIM modelleer werkzaamheden van voorlopig ontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Tevens communiceer je met adviseurs, leveranciers en aannemers onder begeleiding van de projectarchitect. Ervaring met (gestapelde) woningbouw en utiliteitsbouw is van essentieel belang. Het bureau werkt uitsluitend met tekensoftware REVIT en Vectorworks 2d/3d. Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van het bouwbesluit en minimaal twee tot vijf jaar werkervaring zijn vereist.

Bij van Bergen Kolpa Architecten werk je ontspannen binnen een 32urige werkweek. Kennis is fun dus een cursus ter verdieping of verbreding van je skills hoort er bij. En regelmatig gaan we met elkaar op pad naar steden in binnen en buitenland en op bezoek bij collega architecten en hun gebouwen; check onze facebook pagina.

Heb jij affiniteit met de werkwijze en aandachtsveld van het bureau en interesse in bovenstaande vacature? Stuur een gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en samenvattende digitale portfolio naar post@vanbergenkolpa.nl


Stagiar

Het bureau zoekt steeds naar getalenteerde kandidaten voor een stageplaats met een minimum van zes maanden. De stageplaats biedt kans om met alle facetten van het ontwerpproces kennis te maken en te werken aan voor recentelijk verworven bouwprojecten en prijsvragen in binnen- en buitenland als een als een nieuwe tuinstad, boulevardwoningen en voedselgebouwen. De werkzaamheden zullen bestaan uit ontwerp-, teken-, presentatie-, maquette-, en research- werkzaamheden. Beheersing van Vectorworks 2d en 3d en renderworks is een VEREISTE.

Heb jij affiniteit met de missie van het bureau en interesse in bovenstaande stageplaats? Mail je cv met een afbeelding van je beste project naar post@vanbergenkolpa.nl