Senior Architect

Van Bergen Kolpa Architects zoekt per direct een getalenteerde Architect met universitair opleidingsniveau en voldoende werkervaring. Samen met enthousiaste collega?s werk je aan mooie, duurzame steden en gebouwen.

Het bureau is midden in het levendige centrum van Rotterdam gevestigd. We werken internationaal met opdrachtgevers aan de realisatie van innovatieve projecten als een nieuwe Tuinstad, een Gezinstoren en een Voedselgebouw.

De werkzaamheden bestaan uit ontwerp-, en modelleer werkzaamheden van voorlopig ontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Tevens communiceer je zelfstandig met opdrachtgevers, adviseurs en aannemers in samenspraak met de projectarchitect. Ervaring met woningbouw in hoog- en laagbouw en utiliteitsbouw is van essentieel belang. Het bureau werkt uitsluitend met tekensoftware REVIT en Vectorworks 2d/3d. Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van het bouwbesluit en minimaal vijf jaar werkervaring zijn vereist.

Heb jij affiniteit met de werkwijze en aandachtsveld van het bureau en interesse in bovenstaande vacature? Stuur een gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en samenvattende digitale portfolio naar post@vanbergenkolpa.nl


Medior Architect

Van Bergen Kolpa Architects zoekt per direct een getalenteerde architect met universitair opleidingsniveau en voldoende werkervaring om samen met enthousiaste collegas te werken aan mooie, duurzame steden en gebouwen.

Het bureau is midden in het levendige centrum van Rotterdam gevestigd en werkt internationaal met opdrachtgevers, stakeholders en innovators die duurzame gebouwen en steden ambieren, voor nu en in de toekomst zoals een nieuwe Tuinstad, een Gezinstoren en een Voedselgebouw.

De werkzaamheden bestaan uit ontwerp-, en modelleer werkzaamheden van voorlopig ontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Tevens communiceer je met opdrachtgevers, adviseurs en aannemers onder begeleiding van de projectarchitect. Ervaring met woningbouw in hoog- en laagbouw en utiliteitsbouw is van essentieel belang. Het bureau werkt uitsluitend met tekensoftware REVIT en Vectorworks 2d/3d. Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van het bouwbesluit en minimaal twee tot vijf jaar werkervaring zijn vereist.

Heb jij affiniteit met de werkwijze en aandachtsveld van het bureau en interesse in bovenstaande vacature? Stuur een gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en samenvattende digitale portfolio naar post@vanbergenkolpa.nl


BIM modelleur

Van Bergen Kolpa Architects zoekt per direct een getalenteerde bouwkundig tekenaar met HBO of academisch opleidingsniveau en voldoende werkervaring voor bouwprojecten in binnen- en buitenland als de nieuwe Green Garden City (Hortus Floriade), Family Scraper (Maasbode Rotterdam) en Vertical Farm (Beijing en Belgi?).

De werkzaamheden bestaan uit teken- en BIM modelleer werkzaamheden van voorlopig ontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Tevens communiceer je met adviseurs, leveranciers en aannemers onder begeleiding van de projectarchitect. Ervaring met (gestapelde) woningbouw en utiliteitsbouw is van essentieel belang. Het bureau werkt uitsluitend met tekensoftware REVIT en Vectorworks 2d/3d. Beheersing van de Nederlandse taal, kennis van het bouwbesluit en minimaal twee tot vijf jaar werkervaring zijn vereist.

Bij van Bergen Kolpa Architecten werk je ontspannen binnen een 32urige werkweek. Kennis is fun dus een cursus ter verdieping of verbreding van je skills hoort er bij. En regelmatig gaan we met elkaar op pad naar steden in binnen en buitenland en op bezoek bij collega architecten en hun gebouwen; check onze facebook pagina.

Heb jij affiniteit met de werkwijze en aandachtsveld van het bureau en interesse in bovenstaande vacature? Stuur een gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv en samenvattende digitale portfolio naar post@vanbergenkolpa.nl


Trainee

The office is constantly looking for qualified trainee candidates for a minimum period of six months. The trainee position gives the opportunity to be introduced into all the aspects of the design discipline towards realization. The International architecture projects are concerning a new garden city, boulevard houses an agrifood buildings. Among the activities are design and 3d presentation drawings, modelling and research activities. The office uses ONLY Vector works 2d/3d and renderworks

Do you have affinity with the working method of the office and are you interested in an internship? Please mail your curriculum and portfolio to post@vanbergenkolpa.nl